بلژیک (اروپا)

بلژیک کشوری در غرب اروپا و یکی از اعضای اتحادیه اروپا است. پایتخت آن بروکسل است.بلژیک در شمال با هلند، در شرق با آلمان، در جنوب شرقی با لوکزامبورگ، در جنوب با فرانسه و از شمال غربی با دریای شمال مجاور است. خط جدایی فرهنگی ژرمن‌ها و رومی‌زبانان از میانه‌های کشور بلژیک می‌گذرد.در ۶۰٪ از مناطق بلژیک، زبان هلندی (گویش فلاندری) صحبت می‌شود و فرانسوی در ۴۰٪ مناطق جنوبی مثل والونی صحبت می‌شود و در منطقه پایتخت (بروکسل) هر دو زبان در نهادهای دولتی رایج است. کمتر از ۱٪ مردم بلژیک آلمانی‌زبان هستند و در شرق کشور زندگی می‌کنند.نام بلژیک از نام لاتین که برای اکثر بخش‌های شمالی منطقه گُل‌نشین استفاده می‌شد یعنی «گاولیا بلژیکا» گرفته شده‌است. این نام لاتین خود برگرفته از گروهی از قبایل سلت است که قبیله بلژها نام داشتند. به لحاظ تاریخی، بلژیک قسمتی از کشورهای فروبوم بوده که شامل هلند و لوکزامبورگ نیز می‌شده‌است و پیشترها نواحی گسترده‌تری را نسبت به گروه کشورهای بنلوکس امروزی دربر می‌گرفته‌است.بلژیک از اواخر سده‌های میانه تا سدهٔ هفدهم، کانون بازرگانی و فرهنگی پر رونقی به شمار می‌رفته است. از سدهٔ شانزدهم تا انقلاب بلژیک در سال ۱۸۳۰ و جدایی این کشور از هلند، بلژیک محل جنگ‌های بسیاری بین قدرت‌های اروپایی بود و به همین دلیل با عنوان «میدان جنگ اروپا» لقب گذاری شده بود. اخیراً بلژیک عضو برجسته‌ای از اتحادیه اروپا به شمار می‌رود و میزبان تعدادی از نهادهای اتحادیه اروپا و سازمان‌های بین‌المللی از جمله ناتو است.معروفترین محصول بلژیک شکلات است.

نقشه گوگل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور
سوئیس، فرانسه، بلژيک، هلند (۱۴ روزه)

ژنو (۴شب)، پاریس (۴شب)، بروکسل (۲شب)، آمستردام (۳شب)

۴ و ۵ ستاره

۳.۷۹۰.۰۰۰ تومان
۲۸۹۰ یورو

۳.۷۹۰.۰۰۰ تومان
۴۲۹۰ یورو

۲۹ اسفند ۹۶

 مدارک مورد نیاز سفارت بلزیک

۱-اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتر از تاریخ ویزا درخواستی  .

۲-فرم درخواست ویزا.

۳-کارت ملی و شناسنامه .

۴ -۲ قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .

۵-در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .

۶-نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .

۷-گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمندان و کارگران ) .

۸-پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی ( برای صاحبان مشاغل ) .

۹-گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .

۱۰-گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .

۱۱-بیمه مسافرتی .

۱۲-سند مالکیت ( در صورت وجود ) .

۱۳-رزرو هتل و بلیط هواپیما .