استرالیا (اقیانوسیه)

کشور استرالیا کشوری است توسعه یافته در نیم کره جنوبی، این کشور با ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا است. استرالیا یکی از قلمروهای هم سود است و در سال ۱۹۰۱ از بریتانیای کبیر استقلال یافته ‌است. پایتخت استرالیا شهر کانبرا است، شهری که در آن مجلس کشور و خانه فرماندار کل قرار دارد. او به صورت تشریفاتی و به نمایندگی ملکه الیزابت دوم ریاست دولت را در استرالیا به عهده دارد. در عمل نخست وزیر منتخب در کنار دولت و مجلس اداره کشور را در دست دارند. استرالیا از نظر مساحت دومین کشور پهناور عضو مجموعه اتحادیه کشورهای هم سود است. سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا هستند. این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج دربر گرفته‌است. استرالیا همچنین سرزمین اصلی قاره اقیانوسیه به شمار می‌آید که کوچک‌ترین قاره دنیاست.

نقشه گوگل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور
استرالیا (۱۲ روزه)

ملبورن ( ۳شب ) - سیدنی ( ۴شب) - گلد کوست ( ۵ شب )

۵ ستاره

۵.۷۹۰.۰۰۰ تومان + ۴۳۹۰ دلار

۵.۷۹۰.۰۰۰ تومان + ۶۲۹۰ دلار

۲۵ و ۲۸ اسفند ۹۶ و ۲ فروردین ۹۷

مدارک مورد نیاز سفارت استرالیا

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

1-اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

 الف-مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

 ب-ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

2-6قطعـه عکـس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سـفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر(عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3-اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن و ارائه کارت نظام وظیفه یا معافیت

4-اصل گواهی حساب بانکی بـا مهر و امضـاء بانک فقط به زبان انگلیسی ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

 الف-حساب های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی

 ب-سپرده های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد

5-اصل و ترجمه سند مالکیت.

6-اصل و ترجمه مدارک شغلی:

 الف-پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

 ب-وکال: پروانه وکالت.

 ج-مشـاغل دولتـی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشـتغال و سمت ، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سـازمان.

 د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

 ه-مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

 و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

 ی-معلمـان ، اسـاتید و اعضـاء هیئـت علمـی دانشـگاه: اصـل حکـم کارگزینـی یـا گواهـی اشـتغال بـه کار بـه همـراه فیـش حقـوق

و-سـابقه بیمـه تامیـن اجتماعـی بـا مهر سـازمان.

 ز-(دانش آموزان، دانشجویان، ) اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشـتغال بـه تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه بـا ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

7-برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سـفر مـی کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8-مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز بـه ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.

لازم بذکر است بـا توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.