برزیل (آمریکا)

برزیل بزرگ‌ترین و پرجمعیت ‌ترین کشور آمریکای جنوبی است. پایتخت آن برازیلیا و زبان رسمی آن پرتغالی است.برزیل که منطقه وسیعی را بین مرکز آمریکای جنوبی و اقیانوس اطلس در بر می‌گیرد، شرقی‌ترین کشور قاره آمریکاست و با کشورهای اروگوئه، آرژانتین، پاراگوئه، بولیوی، پرو، کلمبیا، ونزوئلا، گویان، سورینام و گویان فرانسه هم ‌مرز است. در حقیقت، برزیل به جز اکوادور و شیلی با تمامی دیگر کشورهای آمریکای جنوبی مرز مشترک دارد. برزیل دارای زمین‌های کشاورزی وسیع و جنگل‌های استوایی است؛ و با داشتن منابع طبیعی گسترده و نیروی کاری غنی قدرتمندترین اقتصاد آمریکای جنوبی است. برزیل مستعمره پرتغال بود و این کشور تنها کشور قاره آمریکاست که مردم آن به زبان پرتغالی سخن می‌گویند. برزیل کشوری چند ملیتی است و جمعیت آن متشکل از نژادهای اروپایی، سرخ‌پوستان آمریکا، آفریقائی و نیز آسیائی است. مذهب اصلی این کشور کاتولیک کلیسای رم است.

نقشه گوگل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور
دور برزیل (۱۱ روزه)

سائوپائولو (۲ شب) - ایگواسو (۳ شب)‌ - ریودژانیرو (۵ شب)

۵ ستاره

۶.۹۹۰.۰۰۰ تومان + ۳۵۹۰ دلار

۶.۹۹۰.۰۰۰ تومان + ۴۹۹۰ دلار

۲۹ اسفند ۹۶

مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

۱- اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود

۲- ۳ قطعه عکس ۴*۳ رنگی ،  تمام رخ با زمینه سفید

۳- اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

۴- گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

 الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر

در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی است.

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

 ب- سپرده­ های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول است.

۵- اصل و ترجمه سند مالکیت.

۶- اصل و ترجمه مدارک شغلی.

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است

۷- برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

۸- ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانمهای خانه دار

* در صورت نیاز، حضور مسافرین در سفارت برزیل الزامی است.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.