کانادا (آمریکا)

کانادا کشوری در شمال قاره آمریکای شمالی است که از ده استان و سه قلمرو تشکیل شده‌است. این کشور از اقیانوس اطلس تا اقیانوس آرام و از شمال تا اقیانوس منجمد شمالی گسترده‌است. کانادا با مساحت ۹٫۹۸ میلیون کیلومتر مربع، دومین کشور پهناور جهان از نظر مجموع مساحت و چهارمین کشور پهناور جهان از نظر مساحت خشکی است. مرز مشترک کانادا با ایالات متحده، بلندترین مرز زمینی در جهان است. بخش زیادی از خاک کانادا به دلیل سرمای هوا و نزدیکی به قطب شمال، خالی از سکنه است.در زبان فارسی، نام کانادا بر اساس تلفظ فرانسوی آن رواج یافته‌است.

نقشه گوگل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه

۱) اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی 

 الف) مدت اعتبار حداقل یکسال  از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

 ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 

۲) ۲  قطعه عکس ۴*۶ رنگی ، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

۳) اصل و ترجمه شناسنامه

۴) اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت همسفر بودن با همسر)

۵) مدارک مالی شامل نامه تمکن به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک، گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه شخص باشد و گواهی سپرده بلندمدت در صورت وجود ( مدارک دیگری همچون گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه نیز می تواند تمکن مالی شما را نشان دهد.) ( زمان صدور مدارک بانکی حداکثر یک ماه قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.)

 * ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضا بانک

 * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ريال باشد.

۶) اصل و ترجمه اسناد ملکی

۷) اصل و ترجمه مدارک شغلی

   الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه

   ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مهندسان: پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت

   د) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه        بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق     

   ه) بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه سه فیش آخر حقوق، در صورت افزایش حقوق ارائه حکم افزایش حقوق بازنشستگی الزامی است.   

   و) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق     

   ز) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تاسیس /آخرین آگهی تغییرات / آگهی تصمیمات در روزنامه رسمی، لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارکنان، آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک و گردش چهار ماهه حساب شرکت به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک

ح) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

   ط) دانش آموزان، دانشجویان: اصل  نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایتنامه  کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

۸) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین  سفر می کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۹) اصل و ترجمه  مدارک شغلی  و مالی همسر برای خانم­های خانه­دار

*تکمیل فرم مشخصات فردی و فرمهای مربوط به کانادا به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.