کرواسی (اروپا)

کرواسی با نام رسمی جمهوری کرواسی کشوری است واقع در منطقه بالکان (جنوب مرکزی اروپا) که از شمال بااسلوونی و مجارستان، از شمال شرقی با صربستان، از شرق با بوسنی و هرزگووین و از جنوب با مونته‌نگرو و دریای آدریاتیک هم‌مرز است. زاگرب پایتخت و بزرگترین شهر کرواسی است. جمعیت کرواسی ۴ میلیون نفر و ۱۹۰ هزار است.که اغلب آن‌ها کروات هستند. مذهب رایج این کشور مسیحیت کاتولیک است و زبان رسمی آن زبان کرواتی نام دارد. واحد پول این کشور کونا نام دارد.کرواسی با شاخص توسعه انسانی ۰٫۸۰۵ در زمره کشورهای توسعه‌یافته دنیا قرار دارد. درآمد سرانه این کشور بر اساس برآورد سال ۲۰۱۴ معادل ۱۳٬۹۲۰ دلار بر اساس ارزش اسمی و ۱۸٬۳۱۴ دلار بر اساس قدرت برابری خرید است. توریسم از منابع درآمد اصلی این کشور و ۲۰ درصد کل تولید اقتصادی این کشور از این صنعت به دست می‌آید. نظام حکومتی کرواسیجمهوری پارلمانی تک‌مجلسی است. این کشور در سازمان‌های بین‌المللی مختلفی از جمله اتحادیه اروپا عضویت دارد و در سال‌های ۹–۲۰۰۸ عضو غیردائم شورای امنیت ملل متحد بود.کرواسی در سال ۱۹۱۸ پس از پایان جنگ جهانی اول از امپراتوری اتریش مجارستان جدا شده و در پادشاهی یوگسلاوی ادغام شد. بعد از جنگ جهانی دوم کرواسی یکی از واحدهای مؤسس جمهوری فدرال یوگسلاوی شد. این کشور در ۲۵ ژوئن ۱۹۹۱ از یوگسلاوی جدا شد و اعلام استقلال کرد. جنگ استقلال کرواسی حدود چهار سال طول کشید و با موفقیت استقلال‌طلبان به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور

مدارک مورد نیاز سفارت کرواسی

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

۱- اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

 الف-مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

 ب-ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۶-۲ قطعه عکس ۴/۵ * ۳/۵ رنگی تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکـس بـا پاسـپورت و ویزاهـای قبلـی یکـی نباشـد)

۳- اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

۴ – اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط بـه زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

 الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

 ب- سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵- اصل و ترجمه مدارک شغلی:

 الف- پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

 ب- وکال: پروانه وکالت.

 ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

 د- بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

 ه – مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

 ی- معلمـان ، اساتید و اعضاء هیئـت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یـا گواهی اشتغال به کار بـه همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی بـا مهر سازمان

 ز- دانش آموزان، دانشجویان،(اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

* جهت دانش آموزانی کـه در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

۶- برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

۷- اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.

*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.

*چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل بـه مبلـغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجـرای تعهـدات کـه پـس از بررسـی مـدارک در صـورت نیـاز بـه ضمانتهـای بیشـتر متعاقبـا اعلام میگـردد.

*لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه  A4 و در یک نسخه ارائه شود.

*لازم بذکر است بـا توجه بـه مدارک ارائه شده و نظر سـفارت ممکـن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.