یونان (اروپا)

یونان نام فارسی کشوری در جنوب شرقی اروپا و جنوب شبه جزیره بالکان است که تمدنی طولانی دارد و آن را خاستگاه دموکراسی نامیده‌اند

ین کشور از شمال با آلبانی، مقدونیه و بلغارستان و از شرق با ترکیه دارای مرز مشترک زمینی است. سرزمین اصلی یونان  در جنوب و شرق به وسیله دریای اژه احاطه شده و از غرب به دریای ایونی محدود است.

یونان در محل اتصال سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا واقع شده است و وارث میراث یونان باستان، امپراتوری بیزانس و نزدیک چهار قرن سلطه ترکان عثمانی است.

این کشور به عنوان مهد تمدن مغرب زمین و زادبوم دموکراسی، فلسفه غرب، بازی‌های المپیک، علوم سیاسی، نمایشنامه‌نویسی شناخته می‌شود.

 

بعد از جنگ جهانی دوم یونان در مسیر توسعه اقتصادی قرار گرفت. این کشور با همسایه‌اش، ترکیه، بر سر مالکیت بر برخی مناطق وجود داشت.

امروز یونان کشوری توسعه یافته و یکی از اعضای اتحادیه اروپا است که در سال ۱۹۸۱۱ میلادی به عضویت آن درآمد.

عضو اتحادیه اقتصادی و پولی اتحادیه اروپا، پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه یا OECD، آژانس فضایی اروپا یا ESA است.

نقشه گوگل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور

مدارک سفارت یونان

*کلیه مدارک علاوه بر ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند.

۱- اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

ج) نداشتن مهر ورود و خروج (مسافرت) قبرس ترک.

۲- ۶ قطعه عکس ۴*۶ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.( حداکثر برای ۶ ماه اخیر)

۳- اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

۴- اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان لاتین با مهر بین‌الملل بانک

*در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی است.

*ضمنا گواهی حساب یا سپرده از مؤسسه های مالی و اعتباری قابل قبول نمی‌باشد.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ريال باشد.

۵- اصل و ترجمه سند مالکیت

۶- اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

*ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.

د) بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

*برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۷- برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

۸- ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار

*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ ماند.

*چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقباً اعلام می‌گردد.

*لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه  A4  و در یک نسخه ارائه شود.