مجارستان (اروپا)

مجارستان، کشوری در اروپای مرکزی است. این کشور از شمال با اسلواکی، از غرب با اتریش، از جنوب غربی با کرواسی و اسلوونی، از جنوب با صربستان، از شرق با رومانی و از شمال شرقی با اوکراین مرز مشترک دارد.

مجارستان عضور اتحادیه‌ی اروپا و توافق‌نامه‌ی شنگن است. جاذبه‌های  گردشگری و مقصدهای عالی و متنوع توریستی در این کشور وجود دارند که هر سلیقه‌ای را راضی می‌کنند.

ارتفاعات شمال غربی، دشت بزرگ در شرق، دریاچه‌ها و رودخانه‌های متعدد، دریاچه‌ی بالاتون (Balaton) که بزرگ‌ترین دریاچه‌ی اروپای مرکزی است و صدها روستا و شهر تاریخی و زیبای کوچک و بزرگ از جذابیت‌های این کشور زیبا است.

علاوه بر این‌ها، دسترسی عالی این کشور و قرار گرفتن در مرکز اروپا، به اضافه‌ی فرهنگ و اقتصاد زنده و شکوفا، دست به دست هم داده‌اند تا مجارستان، مقصدی عالی برای سفر باشد.

نقشه گوگل

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور
مجارستان ، اتریش ، جمهوری چک ، آلمان (۱۳ روزه)

بوداپست (۳ شب)، وین (۳ شب)، پراگ (۳ شب)،برلین (۳ شب)

۵ ستاره

۳.۷۹۰.۰۰۰ تومان
۲۶۹۰ یورو

۳.۷۹۰.۰۰۰ تومان
۳۹۹۰ یورو

۲۷ و ۲۹ اسفند ۹۶

مدارک سفارت مجارستان

*ترجمه‌ها بدون نیاز به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه می‌باشند.

۱- اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲- ۶ قطعه عکس ۴ * ۶ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۳- اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

۴- اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک

الف) حسابهای جاری: کارکرد شش ماه اخیر.

*در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می‌باشد.

ب) سپرده های بانکی.

*ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین الملل قابل قبول می‌باشد.

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵- اصل و ترجمه سند مالکیت

۶- اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه  اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

*برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۷- برای فرزندان زیر ۱۱ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

۸- ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

*اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

*چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقباً اعلام می‌گردد.

*لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه  A4 و در یک نسخه ارائه شود.