ایتالیا (اروپا)

ایتالیا در جنوب اروپا واقع شده و علاوه بر شبه ‌جزیره ایتالیا، شامل دو جزیره بزرگ دریای مدیترانه، بنامهای سیسیل و ساردینی می باشد. این کشور خاستگاه  هنر و فرهنگ بسیاری از کشورهای اروپایی است و مهد دوره رنسانس در اروپا می باشد.

 ایتالیا عضو سازمان ملل‌متحد، گروه G8 و اتحادیه اروپا است. ایتالیا در سال 2007 میلادی به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد پذیرفته شد.این کشور که
 تاریخ غنی دارد نه تنها بخاطر پشتوانه فرهنگی و هنری مردمش، بلکه به دلیل وجود موزه‌ها و بناهای تاریخی فراوان، گردشگران بسیاری از سراسر جهان بسوی خود جذب می‌کند.

 بر اساس محاسبه‌ای که یونسکو انجام داده، بیش از نیمی از میراث فرهنگی جهان در کشور ایتالیا واقع شده و  اولین هتل اجتماعی نیز در میلان ایتالیا احداث گردیده است.

 در حال حاضر ایتالیا یکی از کشورهای توسعه‌ یافته است که هفتمین تولید ناخالص داخلی در دنیا را دارد.

همسایگان مرزی

از شمال با کشورهای فرانسه، سوئیس، اتریش و اسلوانی.

ایتالیا دو ایالت مستقل بنامهای واتیـــــکان و سن‌مارینـــــو را در درون خود جای داده است.

آب و هوا: آب و هوای ایتالیا در شمال به دلیل وجود کوه‌های آلپ، سرد و در جنوب خشک و گرم است. بلندترین نقطه آن کوه مونته  بیانکو است.
پایتخت : پایتخت ایتالیا، رم، مرکز تمدن دنیای غرب و مذهب کاتولیک در جهان است.
مساحت : مساحت ایتالیا برابر با 301،318  کیلومتر مربع می باشد.
زبان ; زبان مردم کشور چکمه ای، ایتالیایی می باشد.
واحد پول: واحد پول ایتالیا، یـــورو  می باشد.
کد تلفن : 39+
شهرهای معروف گردشگری
رم، ونـیـــز ،میـــــــــلان، فلــورانس ، از جمله مقصدهای مهم گردشگری هستند.

نقشه گوگل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور


مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

۱-اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

 الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب- ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

۲- ۶ قطعه عکس ۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشـخص باشد، حداکثر برای ۶ ماه اخیر عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.

۳- اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴- اصل گواهی حساب بانکی بـا مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A۴ باشـد.

 الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

 ب- سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال باشد.

۵- اصل و ترجمه سند مالکیت.

۶- اصل و ترجمه مدارک شغلی

 الف- پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

 ب- وکال: پروانه وکالت.

 ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه تامین اجتماعی بـا مهر سازمان

 د- بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

 ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

 و- در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

 ی- معلمـان ، اسـاتید و اعضـاء هیئـت علمـی دانشـگاه: اصـل حکـم کارگزینـی یـا گواهـی اشـتغال بـه کار بـه همـراه فیـش حقـوق

و- سـابقه بیمـه تامیـن اجتماعـی بـا مهر سـازمان

 ز- (دانش آموزان، دانشجویان، ) اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهـت دانـش آموزانـی کـه در سـال تحصیلـی قصـد سـفر دارنـد، عـاوه بـر نامـه اشـتغال بـه تحصیـل، ارائـه اصـل و ترجمـه رضایتنامــه کتبــی از مدیریــت مدرســه بــا ذکــر تاریــخ ســفر الزامــی میباشــد.

۷- برای فرزندان زیر ۱۸ سال کـه بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است. رضایتنامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز بـه تائید دادگسـتری و امور خارجه دارد.

۸- اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چـک رمـزدار یـا ضمانتنامـه بانکـی حداقـل بـه مبلـغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پـس از بررسـی مدارک در صورت نیاز بـه ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

* کلیه مدارک نیاز به ۲ سری کپی در برگه A۴ دارند.

* لازم بذکر است با توجه بـه مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.