مراکش (آفریقا)

مراکش یا مغرب کشوری است در شمال غربی آفریقا. مراکش ساحلی طولانی با اقیانوس اطلس دارد که از شمال به جبل‌الطارق و دریای مدیترانه می‌رسد. کشور مراکش از سوی خاور با کشور الجزایر، از غرب با اقیانوس اطلس، از جنوب با کشور موریتانی و از شمال با دریای مدیترانه همسایه‌است. مراکش ادعای مالکیت صحرای غربی را دارد و آن را از سال ۱۹۷۵ اداره می‌کند. وضعیت صحرای غربی هنوز مورد اختلاف و مناقشه‌ است.

 

نقشه گوگل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور

مدارک مورد نیاز سفارت مراکش

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

۱- اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.

 الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

 ب- ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۶-۲ قطعه عکس ۴* ۳ رنگی، تمام رخ بـا زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد.

(حداکثر برای 6 ماه اخیر عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

۳ – اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴ – اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4باشد.

 الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

 ب- سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵- اصل و ترجمه مدارک شغلی:

 الف- پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

 ب- وکال: پروانه وکالت.

 ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه بـا ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

 د- بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

 ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

 و- در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

 ی-معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار بـه همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

 ز-(دانش آموزان، دانشجویان، ) اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال بـه تحصیل، ارائـه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.

۶- برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه بـه زبان انگلیسی دارد.

۷- اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.

* چـک رمـزدار یـا ضمانتنامـه بانکـی حداقـل بـه مبلـغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشـتر متعاقبا اعلام میگردد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

*لازم بذکر است بـا توجه بـه مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.