اسپانیا (اروپا)

اسپانیا با نام رسمی پادشاهی اسپانیا کشوری مستقل و از اعضای اتحادیه اروپا است. این کشور در شبه‌جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا قرار دارد. سرزمین اصلی اسپانیا از جنوب و شرق با دریای مدیترانه و جبل الطارق، از شمال و شمال شرق با فرانسه، آندورا و خلیج بیسکای و از غرب و شمال غرب با پرتغال واقیانوس اطلس هم‌مرز است. مرز اسپانیا با پرتغال (به طول ۱۲۱۴۴ کیلومتر) طولانی‌ترین مرز یکپارچه در اتحادیه اروپا است.
قلمروی اسپانیا افزون بر سرزمین اصلی شامل جزایر بالئارس در دریای مدیترانه، جزایر قناری در سواحل آفریقایی اقیانوس اطلس، دو شهر خودمختار سبته و ملیله در آفریقای شمالیهم‌مرز با کشور مراکش و چندین جزیره مسکونی و غیر مسکونی دیگراز جمله آلبوران، شافاریناس، آلوزماس و ولز د لا گومرا می‌باشد. با مساحت ۵۰۵۹۹۲۲ کیلومتر مربع، اسپانیا کمی بزرگتر از ترکمنستان و از لحاظ بزرگی دومین کشور بزرگ اروپای غربی و پنجمین کشور بزرگ اروپاست.

نقشه گوگل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور


مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی دارند بدون نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه

۱-اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی به همراه کپی از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحات سفید.

 الف-مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

 ب.ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲ – ۶ قطعـه عکـس ۴/۵*۳/۵ رنگـی، تمـام رخ بـا زمینـه سـفید، کامـلا از روبـرو، بـدون لبخنـد، بـدون عینـک ، گـردی صورت کاملا مشـخص باشـد، حداکثـر بـرای ۶ مـاه اخیـر،عکـس بـا پاسـپورت و ویزاهـای قبلی یکی نباشـد.

۳-اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

۴-اصـل گواهـی حسـاب بانکـی بـا مهـر و امضـاء بانـک فقـط بـه زبـان انگلیسـی ارائه گـردش حسـاب و گواهـی تمکن الزامیسـت و زمـان صـدور گواهـی حسـاب بانکـی حداکثـر ۱۰ روز قبـل از تاریـخ تحویـل مـدارک به سـفارت باشـد.

الف-حساب های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی

 ب-سپرده های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود

*ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال باشد.

۵-اصل و ترجمه سند مالکیت

۶-اصل و ترجمه مدارک شغلی

 الف-پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

 ب-وکال: اصل پروانه وکالت

 ج-مشـاغل دولتـی: حکـم کارگزینـی، آخریـن فیـش حقوقـی و یـا نامـه از سـازمان مربوطـه بـا ذکـر مـدت اشـتغال، سـمت و میـزان حقـوق دریافتـی و سـابقه بیمـه تامیـن اجتماعـی بـا مهـر سـازمان

 د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

 ه-مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

 و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

 ی-معلمـان ، اسـاتید و اعضـاء هیئـت علمـی دانشـگاه: اصـل حکـم کارگزینـی یـا گواهـی اشـتغال بـه کار بـه همـراه فیـش حقـوق و سـابقه بیمـه تامیـن اجتماعـی بـا مهر سـازمان

 ز-(دانش آموزان، دانشجویان ) اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

*جهــت دانــش آموزانــی کــه در ســال تحصیلــی قصــد ســفر دارنــد، عــلاوه بــر نامــه اشــتغال بــه تحصیــل، ارائــه اصــل و ترجمــه

رضایتنامــه کتبــی از مدیریــت مدرســه بــا ذکــر تاریــخ ســفر الزامــی میباشــد.

۷ -بـرای فرزنـدان زیـر 18 سـال کـه بـدون همراهـی یکـی از والدیـن سـفر مـی کننـد رضایتنامـه محضـری الزامـی اسـت و نیـاز بـه ترجمـه بـه زبـان اسـپانیایی دارد.

۸ -اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.

*حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.

*مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.

چــک رمــزدار یــا ضمانتنامــه بانکــی حداقــل بــه مبلــغ ۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال در وجــه آژانــس محــل ثبــت نــام جهــت ضمانــت حســن اجـرای تعهـدات کـه پـس از بررسـی مـدارک در صـورت نیـاز بـه ضمانـت هـای بیشـتر متعاقبا اعلام میگـردد.

کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارد.

لازم بذکـر اسـت بـا توجـه بـه مـدارک ارائـه شـده و نظـر سـفارت ممکـن اسـت مـدارک دیگـری از مسـافر در خواسـت گـردد کـه تهیـه و ارائـه آنهـا جهـت اخـذ ویـزا الزامـی مـی باشـد.