سوئیس (اروپا)

سوئیس (با نام رسمی کنفدراسیون سوئیس )کشوری است در اروپای غربی که از شمال با آلمان، از شرق با اتریش و لیختنشتاین، از جنوب با ایتالیا و از غرب با فرانسه همسایه است.

این کشور ۷٫۵ میلیون نفر جمعیت و مساحتی بالغ بر ۴۱٬۲۹۰ کیلومتر مربع دارد. سوئیس کشوری است به صورت جمهوری فدرال و از ۲۶ ایالت تشکیل شده‌است که (کانتون) خوانده می‌شوند.

پایتخت سوئیس شهر برن است و قطب‌های اقتصادی این کشور دو شهر جهانی ژنو و زوریخ هستند. سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است و درآمد سرانه در این کشور با ۳۹٬۰۰۰ دلار برای هر نفراز بالاترین‌ها در جهان است.

سوئیس کشوری چندزبانه است و در آن چهار زبان آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی و رومانش به رسمیت شناخته می‌شوند.

سوئیس دارای سابقهٔ طولانی بی‌طرفی در مناسبات جهانی است، به طوری که این کشور از سال ۱۸۱۵ تاکنون وارد هیچ جنگی نشده‌است. این کشور مقر بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی چون صلیب سرخ و سازمان تجارت جهانی است. یکی از دو دفتر اروپایی سازمان ملل نیز در این کشور و در شهر ژنو قرار دارد.

تأسیس کشور سوئیس در تاریخ ۱ اوت ۱۲۹۱ ذکر می‌شود و این روز در سوئیس تعطیل ملی است.

 

نقشه گوگل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام تور و رسید سفر درجه هتل هر نفر در اتاق 2 تخته هر نفر در اتاق 1 تخته پرواز تاریخ حرکت دانلود بروشور
سوئیس (۷ روزه)

زوریخ (۴ شب) - لوسرن (۲ شب)

۴ و ۵ ستاره

۱.۹۹۰.۰۰۰ تومان
۱۲۹۰ یورو

۱.۹۹۰.۰۰۰ تومان
۱۹۹۰ یورو

۲۸ اسفند اردیبهشت، ۱۱ و ۲۵ خرداد ۹۷


مدارک سفارت سوئیس

* ترجمه ها بدون نیاز به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه می باشند.

۱- اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

الف- مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب- ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲- ۶ قطعه عکس ۴.۵*۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

۳- اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

۴- اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک

الف- حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

ب) سپرده های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین‌ الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ريال باشد.

۵- اصل و ترجمه سند مالکیت

۶- اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب- وکلا: پروانه وکالت

ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د- بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و- در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز- دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

*برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۷- برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است.

۸- ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ‌ماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام میگردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.